Gastvrij!

"Ik ben begonnen als seizoensmedewerker en inmiddels ben ik floormanager. Bij Vrijbuiter krijg ik de kans om mijzelf verder te ontwikkelen als leidinggevende. Samen met mijn team zorg ik er voor dat klanten de ultieme winkelbeleving ervaren. Dit  doen we o.a. door onze gastvrijheid en specialisme te laten zien. Als ik door de winkel loop en zie dat onze mensen met passie praten over onze kampeer en outdoor producten dan voel ik mij trots!" Verrassen!

"Werken  bij Vrijbuiter betekent voor mij dat geen dag hetzelfde is. Ik werk graag wanneer er speciale events zijn voor klanten, zoals de Wandeldag waar klanten advies krijgen van bijvoorbeeld een podoloog. Ook hebben we regelmatig leuke acties voor onze klanten of organiseren we iets bijzonders. Afgelopen winter hadden we in elke winkel een schaatsbaan. Mensen net even wat extra’s bieden zodat ze nog meer plezier beleven aan onze producten, dat kan gewoon bij Vrijbuiter!"Inspireren!

"Al bijna 5 jaar ben ik werkzaam als servicespecialist bij Vrijbuiter. In de winter is de hele organisatie in rep en roer, dan begint de opbouw voor het hoofdseizoen.  Met visual merchandisers, specialisten en floormanagers zijn we druk bezig om onze collectie zo te presenteren dan onze klanten het echte buitengevoel kunnen ervaren. Het is altijd weer interessant hoe de winkel van Winterstore wordt omgebouwd naar het Kampeer en Outdoor seizoen." 


Samenwerken!

"Als logistiek specialist bij Vrijbuiter ben ik verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederen. De tevreden klant begint hier. Wij zijn verantwoordelijk dat al onze winkels en webshop worden voorzien van onze uitgebreide kampeer en outdoor collectie. Door goede communicatie tussen logistiek en de winkels  hoeven we nooit nee te verkopen aan onze klanten. En daar doen wij het voor!" Specialisme!

"Ik las de vacature voor seizoensmedewerker op www.werkenbijvrijbuiter.nl. Toen ik een belletje van de storemanager kreeg dat ik kon beginnen was ik dolgelukkig! Mijn jarenlange kampeerervaring en mijn liefde voor wandelen komt nu goed van pas. Door de e-learningprogramma’s  heb ik mij ook verdiept in andere producten zoals voortenten en kampeermeubelen. Door mijn opleiding en de begeleiding van ervaren specialisten ben ik ook op andere afdelingen inzetbaar."